Det kan ramme DEG!

Lagt ut av

Noen har store, noen har små, noen har lange og noen har skjeve. De kommer i alle former og fasonger og er like kjærkommen uansett hvordan dem ser ut.

Muligens klikket du deg bare inn for å se et par pupper? men når du først er her inne håper jeg du tar deg tid til å lese budskapet «bak puppene».

hv8a1573
Visste du at… i 2017 fikk 3623 mennesker brystkreft. 3589 kvinner og 34 menn. Samme år døde 586 kvinner og 8 menn av brystkreft (Kilde:Kreftforeningen).

Det virker kanskje litt tilfeldig at jeg plutselig skriver om pupper og brystkreft, men dette innlegget er dedikert til min venninne Stine, eller JegerStine som mange kjenner henne som! Hun er per tiden enda litt lengre nord i landet enn jeg er, og lever ut sitt livs eventyr i naturen. Samtidig har hun satt i gang en innsamling for kreftforeningen i forbindelse med Rosa Sløyfe Aksjonen. Målet hennes er å nå 10 000 kroner innen utgangen av oktober. Pengene fra Rosa sløyfe-aksjonen går til brystkreftforskning, opplysningsarbeid og andre brystkreftprosjekter.

Vil du hjelpe Stine å nå målet? Gi en gave på hennes side «Jakten på friske pupper» .

Lenken er klikkbar og fører deg rett til siden hennes.

RosaSløyfe_logo_mini
Takket være forskning på behandling og tidlig oppdagelse av brystkreft overlever flere enn tidligere. Støtt en god sak- det kan også ramme DEG!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s