Noen tanker å ta med inn i det nye året

Lagt ut av

Det er nyttårsaften og kalenderen viser 1. Januar 2018 om kun få timer. Du har kanskje nyttårsforsettene klare allerede?

Mine nyttårsforsetter er ikke å slutte med snus, spise sunnere eller å trene mer.
Selv om det kanskje burde vært mine nyttårsforsett, da jeg snuser for mye, er over gjennomsnittet glad i snop og ikke har sett innsiden av et treningssenter på åresvis.

Jeg innser jeg har et stort forbedringpotensiale på mange punkter, men det er ikke det som er førsteprioritet nå.

Mine forsett for 2018 er derimot å være enda mer tilstede. Både i øyeblikkene livet gir meg og være mer tilstede i livet til dem jeg er glad i.

Jeg kommer også til å fortsette å leve ut drømmen min, uansett hva som skjer og hvilken retning drømmen tar meg i.

YOLO er et oppbrukt uttrykk, og et uttrykk vanligvis ytret av yngre folk enn meg. Men samtidig er det noe sannhet i det. Såvidt som jeg vet, så har vi kun dette éne livet. Da tenker jeg at det er vårt ansvar å gjøre det beste utav det livet vi har fått. Vi vet aldri når det er for sent.

Jeg mener livet er en gave, noen ganger en gave du har ønsket deg og andre ganger er det den kjipe gaven du ønsker å bytte inn i noe bedre. Men like fullt og fast tenker jeg at livet er en gave, og jeg har ingen plan om å kaste den gaven bort på å tenke «en gang i fremtiden skal jeg».

Fremtiden er nå, og det er alt jeg har å forholde meg til.

Jeg tenker det er viktig å være tilstede i øyeblikkene når de skjer. Nyte dem. Suge til seg øyeblikkene i dype åndedrag. Leve og oppleve.

Jeg vil ta de reisene jeg har snakket om. Gå på den fjelltoppen som er så bratt at den skremmer vannet av meg, men som jeg så gjerne skulle likt å se utsikten fra.

Jeg vil være tilstede, ikke bare gjennom telefonen eller et kamera. Men ta noen sekunder og nyte det som skjer i øyeblikket.

Det er mine nyttårsforsetter. 2017 har vært et hektisk år på alle måter, et år der jeg har lyktes med å oppfylle mange mål og drømmer, men det har også vært et lærerikt år. På godt og vondt.

Noe av det jeg har erfart siste året er at denne verden trenger mer godhet og forståelse. Jeg har lært at man må være raus, både mot seg selv og andre. Man må ta vare på seg selv og dem man har rundt seg.
Jeg har også lært at jeg må lytte mer. Både til min egen kropp og når noen prøver å fortelle meg noe.
Denne lærdommen tar jeg med meg inn i 2018 og håper jeg kan bruke det til å bli et bedre menneske og til å lykkes videre med å nå nye mål.

I 2018 vil jeg ta vare på øyeblikkene og være mer tilstede.

Uansett hva dine nyttårsforsett er, eller om du ikke har noen i det hele tatt; så ønsker jeg deg et godt nytt år! Vær tilstede i livet ditt og gjør det du går og drømmer om – NÅ!😊

 

2 kommentarer

 1. Riktig Godt Nytt år ti deg Villrypa! Veldig fine nyttårsforsett du har 🙂

  Hilsen dame 57 år, som tok jegerprøven for 1,5 år sia, men ikke kommet lenger enn å «skyte opp» ihøst
  Alltid beredt-(Mitt mål for 2018 ) i tilfelle man får sjansen til å være med på en jakttur 😉
  artig å lese om turene dine!

  Good Luck for 2018!

  Marit

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s