En liten oppdatering

Lagt ut av

Jeg har ikke postet mye på bloggsiden på en god stund, og det er rett og slett fordi jeg har vært altfor travelt opptatt i sommer til å sette meg ned for å skrive noe. Reising, teltturer, fisketurer og ny jobb har spist opp tiden. Ikke at det er en dårlig ting, på ingen måte!

Siden sist jeg i det hele tatt var inne på bloggen har det skjedd en hel del. Som sagt har jeg begynt i ny jobb. Har begynt som Key Account Manager (eller selger på godt norsk) for Nordskog AS, som er en av de ledende våpendistributørene i Norge.

En del av de prosjektene jeg har vært med på siste året har også begynt å komme ut nå. Blant annet er filmen fra prosjektet jeg var med på i Hjørundfjorden i regi av Vorn Equipment ute og den kan du se her;

Filmene fra FW2017 kolleksjonen til Beretta er også ute og de kan du se nedenfor, bildene som ble tatt er å finne i den nye katalogen til Beretta:

Nå venter jeg bare i spenning på at jaktsesongen skal starte igjen. Det har blitt lite jakting på meg i sommer, men det er tross alt både godt og sikkert litt sunt å gjøre litt andre ting også innimellom 😉

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s