Stikk fingern i jorda

Lagt ut av

 

Livet er fyllt av surrealistiske opplevelser. Det er iallefall det siste året et godt bevis på. Jeg tror blomsterbedet mitt har fått et permanent hull i jorda, der jeg stikker fingeren neddi for å sjekke om ting virkelig er som de ser ut til.

Om man er av de som tror på Karma, så må jeg har gjort noe rett i mitt forrige liv for å fortjene å oppleve alt jeg får gjøre nå. Ikke misforstå meg, det er ikke det at ikke mitt liv ikke har motbakker og gråværsdager, på ingen måte! Det er flust av dem også.

Jeg føler meg priviligert, ja.. rett og slett heldig. Ikke at jeg er verken spesielt rik eller har alt jeg ønsker meg her i verden (men om noen har en 2017 modell Camaro til overs, bare send meg en mail så sender jeg leveringsadresse). Okei, så heldig er jeg nok ikke. Men det er vel lov å prøve seg iallefall?

Jeg føler priviligert fordi jeg har så mange fantastiske mennesker både i inn og utland som støtter meg, pusher meg og heier på meg. Alle disse vennskapene har ført til flere spennende opplevelser enn jeg kunne ha drømt om. Ikke minst har jeg også en fantastisk familie og svigerfamilie som støtter mine ville påfunn og idèer, og en samboer som nok burde fått en diplom eller to for tålmodighet med all reisinga mi.  Noen er kanskje rik på penger, men for meg er det å ha flotte mennesker rundt seg og et liv fyllt av opplevelser den beste rikdommen man kan ha  Er kanskje ikke rart jeg må ut i blomsterbedet innimellom for å stikke fingeren i jorda?

20170706_153814
Realitetssjekk

Noe jeg har lært det siste året er at det som kan virke surrealistisk, kanskje tilogmed helt urealistisk – raskt kan bli en realitet. Dette er bare et av eksemplene på det. Da et av de største tyske jaktbladene kontaktet meg da jeg var på IWA i vinter og sa de ville skrive en større artikkel om meg, tenkte jeg at det kom sikkert aldri til å bli noe av. Jeg burde nok ha tenkt annerledes, og skjønt at som med det meste annet dette året – så ble det mer enn jeg hadde trodd.

I dag nådde bladet med det fiffige navnet Wilde Hunde hyllene i Tyskland, så er du på ferie i Tyskland i sommer må du ikke bli skremt om du ser trynet mitt stirre på deg fra bladhylla. Vet ikke så mye om artikkelen, annet enn at de har brukt bilder tatt av Pace Brothers og Outdoor fotograf Jo Stenersen .

Håper et eksemplar dukker opp i postkassa snart, så får jeg få noen som er litt mer stø i tysk til å hjelpe meg med oversettelsen. Imellomtiden finner dere meg med fingeren i jorda i blomsterbedet.

20170706_134812

FB_IMG_1499330285594

 

received_1614066728617126

 

 

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s