Den skotske Mikkel Rev

Lagt ut av

Nok en Skotland tur er over og selv om vi har vært travelt opptatt med filming og fotoshoot hele uka, så klarte vi å klemme inn litt tid til en jakttur den siste kvelden.

Byron og Beth tok meg med ut på rådyrjakt. Fikk en sjangse på skudd, men desverre fikk jeg et lettere anfall av bukkefeber og knøvla det til for meg selv ved å ikke være kjapp nok før sjangsen var borte igjen.

Jakkturen ble ikke helt resultatløs da, etter mye kravling og lokking fikk jeg skutt en rev.

Det var utrolig godt å få en jakttur, etter en uke med 7 lag sminke i ansiktet og masse dilldall med hår og klær.

Ikke minst var det så utrolig gøy å endelig få jakte sammen med Beth, Byron’s samboer. Beth er det jeg vil kalle «hel ved» og ikke noe mindre enn helt hærlig å tilbringe tid sammen med. Gleder meg allerede til neste gang jeg får sjangsen til å treffe henne igjen!

Om det ikke blir før, så skal jeg tilbake til Skotland under bukkejakta til høsten. Skotland og alle menneskene jeg har vært så heldig å møte har fått en helt spesiell plass i hjertet mitt, det er det ingen tvil om.

 

Alle foto: Byron Pace

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s