Ut av komfortsonen!

Lagt ut av

Innimellom må jeg faktisk klype meg selv litt i armen for å sjekke om jeg er våken eller om jeg er midt inni en surrealistisk drøm.

De siste dagene har jeg vært modell for Beretta’s vinterkatalog for 2017. Modell, bare ordet i seg selv får meg til å kjenne på en flau følelse.

Jeg er 162cm på en veldig god dag og lukter stortsett en anelse bål. Jeger ja, men modell? Absolutt ikke og det er det absolutt siste jeg noengang trodde jeg skulle gjøre. Vel, kanskje popstjerne er det aller siste, men samma det.

Det er bare noen uker siden jeg var på IWA Outdoors i Nürenberg i Tyskland. Der var jeg i et møte med Beretta Italia sammen med Pace Brothers. Det var i dette møtet vi fikk tilbud om å være med på dette.

Planen, trodde jeg i mitt lille hode, var at jeg skulle hjelpe til litt med kamerautstyr og slikt. Som en assistent liksom.

Lille meg – fjelltausa fra nord, som «modell» i selskap med modeller som har gjort flere store kampanjer for store motehus verden over. Modeller som har hatt oppdrag sammen med Gwyenth Paltrow.

Skjønner du? Helt surrealistisk og absolutt en ut-av-komfortsonen opplevelse.

Designeren av klærne er også her, en motebevist italiener som heter Fabio, han har ikke bare designet hele klessortimentet til Beretta, men kan flotte seg med å ha jobbet for store motehus som Prada og Dsquared. Hans oppgave var å sørge for at klærne var plettfrie på bilder – ingen enkel oppgave når det er de klærne jeg har på meg som må holdes plettfrie 😂

I forkant fikk jeg høre at vi skulle bo i en hunting lodge mens vi var her, og som en ekte nordboer tenker jeg hytte. Kanskje med utedo tilogmed. Det som møter meg her er ikke noe mindre enn et slott. Med innleid gourmetkokk til alle måltider, gigantiske luksuriøse rom. Fri bar. Flere ansatte som går rundt og sjekker at alle har det bra og bringer hva enn du måtte ønske.

Surrealistisk er egentlig bare forbokstavene. Men gøy? Så absolutt.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s