Påska er alltid for kort

Lagt ut av

Påskeferien er definitivt høyt opp på lista over favorittferier. Påskesol, snøscooter, isfiske, bål og slaraffenliv i selskap med nære og kjære.

Det gjør virkelig godt i skrotten å få slappet av litt, koble ut fra hverdagens mas og kjas – og bare nyte sola. Nå skal det sies at jeg angrer bittelitt på at jeg skrøt på meg at jeg aldri blir solbrent og proklamerte at solkrem er kun for pyser. Det straffer seg å være eplekjekk og nå ser jeg ut som en overmoden tomat.

Skulle gjerne vært enda noen dager på fjellet, men nå er det pakking som står på kalenderen. I morgen reiser jeg til Skottland igjen. Håper på noen sårt tiltrengte jaktdager, men det er ikke hovedmålet denne gangen.
Kan ikke si for mye enda om hva jeg skal gjøre der, men skal forsøke å oppdatere dere så fort jeg får tillatelse til det 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s