Iwa Outdoor Classics

Lagt ut av

Man lever kun så mye som man rekker over har jeg hørt en gang.

Så langt i 2017 har jeg rukket mer enn jeg trodde var mulig, det har igrunn mildt sagt vært hektisk.

Året startet med jakttur til Skottland i Januar og fortsatte med reise til Østerrike i februar for et fabrikkbesøk hos Swarovski Optik. Ja og så var det eksamener da, innimellom blir jeg smertelig klar over at jeg er inne i mitt siste semester av en bachelor grad (må jo huske å ha litt tid å klemme inn i kalenderen for panikk-lesing).

Innimellom har døgnet litt for få timer og jeg er evig takknemlig for at dem jeg er glade i er tålmodige med meg og tåler at jeg er litt fraværende for tiden – all ære til dem!

Nå har jeg akkurat landet på Gardermoen igjen, sitter her og venter på at den orange kofferten jeg har lånt hos Nina skal vise seg på båndet. Det minner meg faktisk på at jeg burde kjøpt henne en ny koffert snart, jeg tror jeg er iferd med å slite den ut med min konstante overpakking.

I morgen tidlig går ferden videre til Tyskland – IWA Outdoor Classics står for tur! Her samles alt som kan krype og gå av leverandører og produsenter innen våpen, jakt og friluftslivsbransjen for fire dager med messe og morro.

Man lever kun så mye man rekker over ja.

Plutselig har vi ikke tid igjen til å rekke over alt vi gjerne skulle gjort, så det er nok best å gjøre det meste ut av den tiden vi faktisk har. Ingen grunn til å utsette å gjøre det du har lyst til!

Nå ser jeg den orange giga-kofferten som atter en gang har fått et rødt heavy-load skilt på seg fra SAS.

Er du også på IWA, så er jeg å finne på standen til Vorn Equipment og KKC of Norway i godt selskap med fotograf Jo Stenersen og Pace Brothers på plass 1-628.

Forøvrig blir vi å presentere en spennende nyhet på fredag, og ene filmen som ble filmet da vi var i Hjørundfjorden vil ha premiere på IWA.

Følg med på Instagram for oppdateringer fra IWA 🙂

Bilde tatt av Jo Stenersen @stenersenoutdoors

2 kommentarer

  1. Høres ut til at du trenger minst to kalendere 😉 Vi kan ikke skryte på oss like mye spennende jakt og reise.. Men du finner også oss på IWA – Hall 4 Stand 243. Kanskje vi sees?

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s