Wilderness hunt i Skottland dag 2

Lagt ut av

Det er lite som slår å våkne til lyden av rypestegger. Natta hadde vært kald, men mye tydet på at dagen kom til å bli varmere. Spenningen var til å ta å føle på hos alle de fire skandinaviske jegerne, meg selv inkludert. Dagen virket lovende – til tross for at tåka lå litt lavt på morgenkvisten.

img_1231.jpg
En god frokost for å kickstarte dagen, tåka lå litt lavt på morgenen – men løste seg raskt opp og det ble et strålende solskinn.

Vi hadde over 50 000 mål jaktterreng å boltre oss på, så vi delte oss opp i to jaktlag. Eirik og Johan fra Sverige dro ut i den ene retningen sammen med Darryl Pace og gamekeeper Sam Osborn. Selv dro jeg i den andre retningen sammen med Cathrine og Byron Pace.

8.jpg
Et vakkert terreng å jakte i – men krevende med myrland og lite vegetasjon å gjemme seg i. Foto av Pace Brothers
19.jpg
Foto av Pace Brothers

Det andre jaktlaget meldte raskt at de hadde fått skutt to rådyr – så da visste vi at middagen iallefall var sikret for kvelden. Selv så vi mye rype og hare, men hjorten så vi ikke før dagslyset nesten var borte. Vi gjorde et forsøk på å komme på skuddhold på en diger flokk på godt over 100 dyr – men desverre var ikke vindretningen i vår favør og distansen ble for stor til å rekke over før det ble for mørkt til å skyte, om vi skulle prøve å komme inn fra et annet hold.

img_1339.jpg
Cathrine – ei sprek og trivelig jente å jakte sammen med!
img_1194.jpg
Tilberedning av kjøtt fra rådyr til kveldens viltgryte. Fra venstre: Johan Almquist, Head Gamekeeper John MacKenzie og Gamekeeper Sam Osborn
2.jpg
Foto tatt av meg med Pace Brothers kamera

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s