Mot nye eventyr

Lagt ut av

Da er jeg ankommet Oslo, nærmere bestemt Oslo lufthavn, Gardermoen. Neste stopp blir Stavanger før ferden bærer videre til Aberdeen i Skottland.

I Skottland venter det fire dager med jakt – hjorten står øverst på ønskelista her, men vi får også lov å jakte rådyr og hare. Men først blir det middag hos mamma Pace ikvell, der får jeg endelig treffe Pace Brother’s (høyst sannsynlig bedre) halvdeler, Oonagh og Beth 😄 Må nok innrømme at jeg er spent på hva som blir servert ikvell og krysser alt jeg har for at det ikke blir den skotske retten «haggis», jeg har ikke smakt den før så kan vel godt hende den er god – men det høres ikke videre fristende ut for en enkel sjel fra nord Norge.

På flyet fra Bodø fikk jeg endelig lest denne månedens Villmarksliv – og det var utrolig gøy å lese den flotte artikkelen Jo Stenersen har skrevet om Berit Grøtteland Helland og Arne Eikeland fra hjortejakta i Hjørundfjorden i høst! Så utrolig fortjent at «bursdagsbarna» fikk skutt hjort denne dagen! 🙂

Skal forsøke å oppdatere dere på hva som skjer i Skottland – men et dårlig utbygd mobilnett vil nok gjøre at jeg blir uten nett så lenge jeg er på jakt, men så fort jeg får mulighet vil jeg poste mer, så følg med videre 🙂

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s