En liten smakebit av hva som kommer

Lagt ut av

Etter en lang og fin høst med flere spennende jakteventyr, så er jeg nå nødt til å ta i bruk den altfor velkjente skippertaksmetoden for å lese til eksamen. Som man reder, ligger man? Er ikke det ordtaket sier?

Jeg skulle helst valgt å nyte de vakre dagene nå på jakt, men jeg må prioritere pensumbøker foran hagla – iallefall frem til eksamen er unnagjort.

Til tross for at fokuset mitt nå er på den kommende eksamen,  så ville jeg vise dere en liten smakebit fra det vi har gjort i høst. Mer kommer nok nærmere jul eller på nyåret, når det er ferdig redigert. Den lille filmsnutten kan du se her. 

Gleder meg allerede til 2017, som starter med jakt i Skottland. Det er fremdeles èn plass ledig, så om du er interessert kan du gå inn her for å lese mer.

20160916_134007.jpg
Bilde fra ene posten min på Hjortejakt i Hjørundfjorden. Vakre omgivelser å jakte i. Riflestokken har jeg fått mange spørsmål om og den er fra www.kkc.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s