En opplevelse uten sidestykke

Lagt ut av

Mange av dere har kanskje lagt merke til at jeg har lagt ut en del bilder både på Instagram og Facebook. Dere har kanskje sett at noe har skjedd de siste ukene, men kanskje ikke helt forstått hva jeg har vært med på? Planen min var å skrive kontinuerlig, men har desverre ikke hatt muligheten til det på grunn av mangel på både nett og til tider strøm.

Når jeg skriver dette har jeg kommet hjem etter å ha vært med på et banebrytende prosjekt innenfor jakt og friluftsliv de siste 17 dagene. Kroppen har fått jobbet ekstremt hardt og beltespenna er dradd inn noen ekstra hakk, men opplevelsene og inntrykkene jeg sitter igjen med er store og virkelig magiske.

Jeg har jaktet i et terreng som er både er det vakreste jeg har sett- men samtidig også noe av det mest krevende. Jeg har klatret, svettet og slitt, men jeg har nytt hvert eneste sekund av det.

Jeg har hatt gleden av å jakte sammen med erfarne jegere fra tilsammen tre nasjoner og har dannet nye vennskap som jeg håper vil vare livet ut.

img_20160926_205520.jpg
Øverst fra venstre: Byron, Darryl, Jørgen, Jo, Steve, Ronny, Mike, Thomas. Nederst fra venstre: Berit, meg, Maja, Arne. Foto av: Jo Stenersen http://www.stenersenfoto.com

Jeg har måttet utfordre meg selv på alle tenkelige måter, både mentalt og fysisk. Alle komfortsoner jeg trodde jeg hadde, har jeg brutt. Flått, edderkopper, himmelsvevende høyder, stress, lite søvn i kombinasjon med lite mat og et ekstremt høyt aktivitetsnivå – er bare noen av utfordringene jeg har møtt og utrolig nok – taklet helt fint.

Jeg har badet i et fossefall (iskaldt, men absolutt en nødvendighet), jeg har vasket klær i ei elv og jeg har gått på do i skogen og plukka flått av rumpa etterpå. Jeg har stått foran kamera på fotoshoot, uten å ha fått muligheten til å dusje eller sett meg i et speil på fire dager- uten at jeg stressa det aller minste over akkurat det.

Men kanskje hadde jeg kanskje godt av å bli utfordret litt? Jeg tror iallefall at det er når man beveger seg utenfor komfortsonen at man virkelig vokser som menneske.

Samtidig vil jeg si at selv om jeg har blitt utfordret både mentalt og fysisk og hatt en viss mangel på bekvemmeligheter – så har ikke det satt noen demper på gleden av å få ta del i noe så stort som dette. Det har virkelig vært en opplevelse for livet som jeg overhodet ikke ville vært foruten.

Jeg ser nå at jeg allerede har brukt opp tiden min her for i dag, det er mye som må taes hand om når man har vært borte så lenge. Men jeg skal fortelle dere mer om hva jeg har vært med på senere. Nå har jeg tross alt både 4G, Wifi og strøm i støpselet på veggen så jeg kommer til å poste flere innlegg i tiden som kommer, der jeg vil fortelle dere mer om prosjektet og hva vi har gjort.

Følg med videre om du er nysgjerrig. Du kan også se litt flere bilder på Instagram under brukernavnet Villrypa.

img_20160910_183233.jpg
Fotoshoot i Jutulhogget
img_20160920_135515.jpg
«Sliten jeger» foto av: Pace Brothers

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s