Hotell Union på Øye – opplevelser utenom det vanlige

Lagt ut av

Når jeg skriver dette så sitter jeg i peisestuen på hotell Union på Øye. Kroppen er mørbanket etter 14 dager i fjellet på hjortejakt i et meget utfordrende terreng. Jeg er støl i deler av kroppen jeg ikke en gang visste at jeg hadde muskler i, og jeg trenger plutselig belte på buksene mine for at de ikke skal falle av meg.

Men selv om kroppen har fått gjennomgått de siste ukene så sitter jeg igjen med helt fantastiske minner som jeg vil huske for resten av livet. Natur og jaktopplevelser uten sidestykke – i den mest spektakulære naturen jeg noensinne har sett.

Jeg har også vært så heldig å få dele disse opplevelsene med helt fantastiske mennesker og vennskapsband har blitt knyttet for livet.

Planen min var opprinnelig å poste kontinuerlig for å oppdatere dere, men nettet har vært så dårlig at jeg dessverre ikke har hatt mulighet til det.

Jeg vil derfor forsøke å summere opp opplevelsene gjennom flere deler som jeg vil poste i dagene fremover.

Men i dag vil jeg fortelle dere litt om hotellet jeg er på nå. Som nevnt heter hotellet Union og det er et herskapelig hotell bygd i dragestil. Det ligger i enden av Norangsfjorden, på Øye. Det ble bygd i 1891 og har gjestet mange kjente personer i årenes løp. Rommene på hotellet er kalt opp etter de mest kjente personlighetene som har bodd her. Hvert eneste rom er unikt og på dagtid står rommene åpne slik at du kan kikke inn i dem.

img_20160925_151021.jpg
Hotell Union
img_20160925_150709.jpg
Rom med sjel

Vi har hatt dette hotellet som base noen dager nå, og hotelloppholdet har gjort et sterkt inntrykk på oss.

Fantastisk god mat, stemningen og det vakre bygget i kombinasjon med mektige fjell og storslagen natur har lagt alt til rette for et fantastisk opphold for oss.

img_20160925_150804.jpg
Herskapelig innredet

Men vi har også fått bekjentskap med noe annet her, det er nemlig ikke bare betalende hotellgjester og ansatte som bor på dette hotellet. Her er det mye overnaturlig aktivitet, noe vår fotograf fikk oppleve i går kveld. Først så han et lite gjennskinn i veggen ved badene i tredje etasje, og deretter kom en dame til syne foran ham. Det hele varte kun i få sekunder- men av ansiktsuttrykket hans kunne jeg lese at de få sekundene satte sine spor.

img_20160925_150646.jpg
Her så vår Fotograf Jo Stenersen skikkelsen av Linda, om du ser nøye etter ved sikringsskapet ser du en skygge på bildet…

Da vi fortalte om denne hendelsen til de som jobber på hotellet kunne de fortelle at dette var helt vanlig, og at damen vår fotograf, så heter Linda. Det som sies er at Linda var tjenestepike ved hotellet i 1890 årene og at hun druknet seg selv i fjorden etter å ha fått hjertet sitt knust av en offiser. Linda skal være snill, men hun kan flytte litt rundt på ting og viser seg innimellom. De hadde også flere historier om merkelige ting som har skjedd på hotellet, ting som har blitt flyttet på, en mannskikkelse som ofte blir sett bak baren i kjelleren samt flere andre hendelser som ikke kan forklares.

img_20160925_150735.jpg
Denne lampa har de ansatte ved hotellet limt fast til bordet fordi den på uforklarlig vis stadig ble kastet i veggen. 

Dette hotellet er virkelig verdt et besøk om du tror på overnaturlige hendelser eller ikke. Vil du oppleve et historisk hotell med sjel, i helt utrolige omgivelser så er hotell Union i Øye plassen å bo. De serveres mat som selv den mest kresne gane vil fryde seg over og byr på naturopplevelser utover det vanlige. De ansatte ved hotellet er utrolig dyktige og hyggelige så du føler deg utrolig godt ivaretatt mens du bor her.

Du kan få et skreddersydd opplegg når du er her med blandt annet helikoptertur, båttur eller en fartsfyllt tur med ribb.

Anbefales på det varmeste!

http://www.62.no

http://www.unionoye.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s