Høstens eventyr

Lagt ut av

Kalenderen viser tjueførste august, noe som for mange kanskje betyr at sommerferien er over og at de vanlige hverdagene begynner. Noen har kanskje allerede begynt på studier eller jobb igjen.

Sesongen sleper seg nesten umerkelig fra sommer til høst, selv om dagene enda så lenge minner mest om sommer.

I kalenderen min står det at jeg har første forelesning i morgen tidlig etter en veldig lang sommerferie. Det er noe jeg ser frem til med glede, men skal jeg være ærlig så må jeg nok bla enda noen sider til i kalenderen før det skjer noe jeg virkelig gleder meg til.

Høst betyr langer dager i fjellet med hundene og hagla på ryggen. Det at kalenderen viser at august er på hell, betyr at jaktstarten nærmer seg med stormskritt.

Hvert år har tiende september vært merket som en helligdag i kalenderen. Starten for rypejakta, men i år blir det ikke likt som alle årene som har vært. I år går jeg ikke ut med hagla på ryggen og med hunden ute i søk når rypejakta starter. Det må vente til senere i høst, først skal jeg ut på et annet eventyr.

I år blir høsten og jakta veldig annerledes enn tidligere og jeg må ærlig innrømme at jeg kjenner det i magen.

Jeg tror følelsen jeg har i magen nesten kan sammenlignes med den jeg hadde da jeg som sjuåring begynte i første klasse på barneskolen. Du kjenner sikkert igjen den følelsen av sommerfugler i magen, spenning, glede og kanskje til og med litt usikkerhet.

Den følelsen man bare får rett før man kaster seg inn i noe man aldri har prøvd før. Jeg tror vi alle har kjent på den følelsen en gang eller to i løpet av livet og jeg kjenner definitivt på den nå.

Jeg skal prøve noe nytt denne høsten, jeg skal kaste meg inn i noe ukjent.

Den niende september setter jeg meg på et fly og reiser ut på et eventyr. Jeg kan ikke si så mye mer enda om hva som skal skje, bare at jeg føler meg som en sjuåring som venter på første skoledag og at eventyret jeg skal på, kommer til å bli vanvittig spennende. Et minne for livet.

Lurer du på hva slags eventyr jeg skal ut på? følg med videre 😉

wp-image-1991545839jpg.jpg

2 kommentarer

  1. Ja jeg venterbi spenning på elgjakt, rypejakt og kanskje litt skogsfugljakt, hvordan skal jeg få tid til studie og jobb? Jakta er jo høytid, helligdom og spenning. Ikke antall felte vilt, men muligheten, utfordringene med å komme i posisjon, høsten, fargene, det positive samværet med andre eller alene. Det er noe jeg ser frem til hvert år med stor glede. Happy henting.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s